Du Och Jag Och Två Barn

01:20 – 03.30

Gissa hur svårt det var att öppna mina blå denna morgon, med tiden som står ovanför. Det är tiden då Melina vaknat och inte kunnat somna om. Klockan 06.45, tyckte båda barnen att det var dags att göra morgon.Tycker ju så klart synd om henne att det ska vara bökigt att somna om, och även med tandsprickningen kan det inte vara lätt.
Nu är det två tänder som kommer upp samtidigt, de två främre som kommer att trängas mellan de två hörntänderna som kom före. Min lilla halvvampyr.. ena hörntanden är lite mindre än den andra. Men den växer ikapp ;). Mycket nu med tänderna och det kommer fort. I december fick hon sin första och nu har hon FEM.
Inatt ville hon sova med sin vattenflaska, en som inte är spillfri. Det vart blött på kudden och hennes kläder. Hur sött är det inte att gosa med en vattenflaska liksom??!
Av med dem och på med vanliga kläder, denna mamma orkade inte ut i köket för att hämta nytvättad pyjamas som hängde på tork 😉 Går väl lika bra att sova i vanliga. Tur att Jiyans kudde var i sovrummet, man vill ju inte väcka alla de andra. Jiyan har ibland också svårt somna om, så nej.. vi gillar att stänga om oss så att nån får sova i alla fall. Håller tummarna att hon sover lika bra sen som Jiyan började när hon blev lite större. Med de i tankarna så ska jag kämpa på. Pappan har blivit mer aktiv under natten, även med Melina. Vi turas ibland om, då han flyttat tillbaka från soffan in i sovrummet igen. Men snacka om att han vaknar som en zombie på morgonen och vill ta en sovmorgon pga av natten. Tror att han inser lite mer nu hur jag haft/har det.

Jag klarade av även denna morgon, trots gruset i ögonen. Och denna utmaning med att få på barnen ytterkläderna….. som att göra det omöjliga, ni som inte vet hur det är.
Nu vilar denna mamman och smakar i sig en smörgås och chokladkaka vad mer kan man begära . Det sistnämnda kommer förmodligen göra mig illamående men för stunden så. Har ju saknat så mycket ”riktig” choklad 😀

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats