Jätte goda blev dem, har bakat bullar ett antal gånger tidigare ;D men kan erkänna att jag aldrig fått dem så här goda och mjuka/saftiga.
Otroligt gott! jag körde på ett vanligt recept men bytte ut mjölkprodukterna till mjölkfritt (ICA solhavre och mjölkfri margarin från Carlshamn) och ersatte ägg (pga äggallergi också) mot mjölkfri flytande margarin som jag penslade ovanpå bullarna innan dem åkte in i ugnen.
Det gick ju hur bra som helst att pensla annat på bullarna.
Tanken var att lillan skulle få smaka på vetebröd för första gången, nu blir det inte att hon ska jämt få äta sånt här men smaka ibland går det bra. Är ju trots allt helg, visst?;D
Den lilla Bullen godkände hon efter första tuggan! o jag har redan ätit 2st!
Åh va fina och goda dom såg ut! 🙂
Vänta tills jul då det ska bakas lussebullar. Mjölkfria slår vanliga med hästlängder! 🙂
hihi tack 😀 aldrig bakat lussebullar hemma men kanske testar mjölkfria jag med 😀