Jag är så jäkla ovan att frysa in tillagad mat att jag alltid blir rädd för att göra fel. Magsjuka-nej tack.
Det blir nog bra det här ändå. Har fryst in portionsvis, till lillan. Sedan 2 fryspåsar med 3 portioner (:
Det slank ner 4 stycken på direkt när plåten togs ur ugnen! thihi.
Blev ju inte jätte många köttbullar av 1.5kg? köttfärs (66 st) (vi gjorde dem ganska stora dock) men det räcker ett tag i alla fall.
Hoppas jag inte blir skraj av att servera dem sen 😉
Jag borde gå och lägga mig. As trött, men fick lov att vänta tills dem svalnat lite för att kunna packa in dem.
Killen har somnat igen på soffan – blir att väcka honom för att lägga sig ordentligt i sängen. Fast det lär ju inte vara nå plats för oss 😉
Lillan sträcker ut sig 2 meter haha. Har jag skrivit om natten hon skrek rakt ut och skrämde skitet ur mig.
Fan, vill inte vakna till sånt igen!! Vet inte riktigt vad som var fel, men vi gick upp – otröstlig. Fick vatten och alvedon sedan blundade hon och somnade om. Var rädd att det skulle bli en likadan natt som en gång tidigare, då hon inte ville bli buren av sin pappa och ville inte att vi skulle sitta ned i soffan utan ville jag skulle runt med henne. Dock kändes det i ryggen att jag inte orkade så det blev jobbigt att hon inte blev nöjd alls förrän hon däckade till slut av utmattning.
Nej nu god natt gott folk!
Köttbullarna man köper i affären är ju tillagade och färdiga!? Dom värms bara i pannan. Borde vara same shit.
syftade mer på hanteringen av mat/livsmedel, dessutom innehåller färdigmat en massa grejer som gör den mer hållbart så det är inte helt samma.