Du Och Jag Och Två Barn

Brödbak med glutenfritt

image

En bröddeg är klar. Står och ”sväller” 10min just nu sen jäsning på nästan 2 timmar! huvva!
Måste införskaffa mig en köksvåg då det är bäst när man sysslar med glutenfritt. Degen känns inte hundra, den skulle vara mer lös enligt recept. Hoppas på gott bröd.  Det jag köpte i frysdisken var inte så god. Jiyan ratade den också.. men är uppätet. 30 spänn liksom för en liten limpa. Måste ätas 😉 man kanske vänjer sig.. precis som vid mjölkfritt men nu känner jag mig utsvulten. Hungrig hela tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandy

    Då hade du köpt ett fryst bröd gissar jag? Köper man dom som är bland torrvarorna (alt ett fryst av märket schär) så får man ist lite smuligare och torrare bröd men det klumpar sig inte likadant. Dom är ju också rätt vidriga på sitt sätt och går också ner lättare rostade. Som pest eller kolera men ja, man vänjer sig! 🙂

  2. Sandy

    Har ni provat att rosta det glutenfria brödet? Jag gör alltid det för att slippa det torra och smuliga. Ska man ta med sig bröd är frallorna med vallmofrön bäst alt hamburgerbröden. Dom är goda som dom är direkt när dom tinat men något sega i det yttersta. Hoppas detta brödet blir gott. Du är så duktig som kämpar på!

    1. Loved

      Men åååh.. att jag inte tänkte på att rosta brödet. Det som kändes fel med det vita formbrödet var att den kändes ogräddat o degigt :/ Melina fick ibland kväljningar. Tack för tipset om att toasta! Det brödet jag bakade var jätte gott! Svårt så här i början när allt är nytt men det funkar 🙂

stats