När Jiyan fyllde ett år fick hon denna fina tårta. Det var för jäkligt pilligt och tog sin tid men det vart bra till slut. Tårtan är inte mjölk o inte heller äggfri men hon skulle inte heller äta av det. Nu funderar jag på hur jag ska lyckas fixa en lika fin, fast mjölk – ägg och glutenfri till min minsta som fyller ett i februari. Att få tårtan att bli som en vanlig tårta är näsintill omöjligt. Det kommer sticka ut.. och även smaka annorlunda. Jiyans tårta när hon fyllde 2 år var inte lika vacker men ätbar 🙂 önskar man hade tiden att exprementera o baka sånt här. Älskar att baka och prova mig fram vad som funkar eller inte. Mycket av det som jag lärt mig under mina 3 år inom bageri/konditor programmet är tyvärr bortsuddat i minnet. En dag kanske en fin dröm jag har kommer att slå in.. bara att vänta tålamodigt lite till…
När äldsta fyllde ett år..
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Hittade en nyhet i tidningshyllan när jag köpte lunch.
http://allas.se/premiar-for-nya-tidningen-glutenfritt/
Glutenfritt. Kika in den nästa gång på affären om du inte redan sett den förståss. 🙂
Ååh har faktiskt inte sett 😉 kollar bara tidningshyllan när jag är gravid annars aldrig 😉 men Tack för tipsen ska kika i tidningen nästa gång om jag hittar den i butik 😀